Jazz Five

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et UNIKT show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll.Jazz Five blevet grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea. Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Bandet er en storswingende og sveddryppende FESTMASKINE, der inviterer lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse.

“Albummet Belleville Street er en flot status og et godt dokument for Jazz Five. De swinger i bedste form. Pianisten Esben Hillig tager stikket hjem flere gange, med pianosoloer af den slags der falder ud over scenekanten og kravler ind i lytterens medswingende krop. Bassisten Jonas Starcke der også synger med charme, selvtillid og lækker stemme, giver Jazz Five det sidste touch, der er med til understrege den gode stemning.” (jazznyt.blogspot.dk, 2014)

“Et andet markant band af unge traditionalister er Jazz Five, der tydeligvis går end- nu mere efter new-orleans-lyden, i dette tilfælde grænselandet mellem rhythm & blues, funk og tidlig rock’n’roll. Sangeren og bassisten Jonas Starcke er en troværdig og autoritativ frontfigur, og dertil kommer den virtuose boogie-pianist Esben Hillig, den solide trommeslageren Stefan Andersen og de to velfunderede og ekspressive saxofonister, Jeppe Zacho – på tenor – og Johan Bylling Lang – på alt og baryton. Generelt hersker der friskhed og en god og kontant energi, der understreger, at også Jazz Five er et udpræget liveband, som kan lokke folk på dansegulvet, hvilket helt klart fremgår af den til albummet hørende DVD”. (Kjeld Frandsen, Berlingske, 2011)

Indsend forespørgsel påJazz Five